Festékek
Szerszámok
Tetőfedés
Szerkezeti anyag
Gipszkarton
Kerti termékek
Burkolatok
Hőszigetelés
I. Nőnapi Workshop a Kemi-Kernél
2023.03.08-án NŐNAP alkalmából megrendeztük az első Dekorációs Festés Workshopot! A rendezvényt DUNAÚJVÁROSI üzletünk újként kialakított épületében tartottuk. Nagy örömünkre szolgált, hogy magasabb volt a résztvevők száma, mint a regisztrálók száma. A workshop résztvevői saját készítésű alkotásokkal, nőnapi meglepetésekkel gazdagodtak és az otthoni alkotáshoz is szereztek ötleteket.
Tovább a bejegyzéshez
Mapei Aljzatkiegyenlítés
A Mapei, és a Kemi-ker Kft által szervezett, február 14-én megrendezésre került szakmai napon vehettek részt a burkolással foglalkozó szakemberek, és a Kemi-ker üzletek dolgozói. A téma egy örök ütközőzóna, az aljzatkiegyenlítés volt. A Mapei Kft egyik legjobb szakembere, Wágner Gergő tartotta most is a bemutatót, amin láthattuk a helyes kivitelezést, de olyan rémképeket is, amik a szakembereknek legrosszabb álmaiban se kerüljenek elő.
Tovább a bejegyzéshez
Mapei Vízszigetelés
A Kemi-ker Kft nemrégiben elkészült, dunaújvárosi bemutató termében, legutóbb a Mapei Kft tartott termék, és technológia ismertető szakmai napot, aminek ezúttal is egy nagyon érdekes témája volt, a vízszigetelés. A Wágner Gergő által tartott előadás során a jelen lévők testközelből megismerkedhettek a legmodernebb technológiák helyes kivitelezésével. Megtudtuk, hogy kell azokat alkalmazni, mi a helyes, és elengedhetetlen módja az előkészületi munkálatoknak, és persze azt is, hogy melyik termék, hol, milyen feltételekkel használható. A Mapei Kft vizszigetelő termékei között találunk bel, és vagy kültéren alkalmazhatót, illetve egy, és két konponensüeket is.
Tovább a bejegyzéshez
Gyakorlatban megmutatni az új innovációkat és a fejlesztéseket
Tovább a bejegyzéshez
Széria Roadshow a Kemi-Kernél
Széria Roadshow a Kemi-Ker Kft.-nél. Sok szeretettel várunk, SZÉRIA-TRANS Kft. szakmai napjára, ahol megismerheted a Széria termékeit! Ha még több információt, szakmai tanácsot szeretnél kapni, akkor gyere el hozzánk, dunaföldvári üzletünkbe 2022.05.11-én, dunaújvárosi üzletünkbe 2022.05.18-án, és garantáltan hasznos tanácsokhoz juthatsz a Széria -Trans Kft. szakemberétől. A tovább mögött megtekintheted, hogy milyen termékekkel találkozhatsz a roadshown.
Tovább a bejegyzéshez