Bemutatkozás

RÓLUNK

Harminc. Ahogy gombócból is impozáns, úgy a mi életünkben is számottevő az elmúlt több mint negyed évszázad. Harminc év. Ennyi idő telt el azóta, hogy a sokak számára ismerősen csengő Kemikál mintaboltját megnyitottuk szülővárosunkban, Dunaföldváron, hogy olyan, a háztartásban is szükséges építési segédanyagokkal lássuk el a lakosságot majd a szakmát, amelyek immár helyben elérhetőek, széles választékot nyújtanak és nem kell értük felesleges kilométereket utazni.

Szerencsések vagyunk. Nemcsak azért, mert a néhány négyzetméteres dunaföldvári üzletből napjainkra egy 250 m2-es eladótérrel és 700 m2-es raktárral rendelkező, az építőanyagok teljes skáláját biztosító üzletben állhatunk vásárlóink rendelkezésére nap, mint nap, hanem mert dunaföldvári üzletünk mellett az elmúlt évek során – kollégáink szakértelmének és vevőink bizalmának köszönhetően – megnyithattuk és sikerre vihettük ugyanezen tevékenységünket Dunaújvárosban is.

Az M6-os autópályáról is könnyen és gyorsan megközelíthető dunaújvárosi üzletünket a vevői és beszállítói igényekhez mérten úgy alakítottuk ki, hogy a 600 m2-es üzlethelyiségben, valamint a 3000 m2-es raktárhelyiségben a legkeresettebb termékek azonnal, készletről megvásárolhatóak és elszállíthatóak legyenek. Igaz ez mindkét üzletünkre, hiszen a termékskála minden építői igényt kielégít, és a helyszíni vásárlás mellett a rendelkezésünkre álló logisztikai háttérnek köszönhetően szívesen szállítunk egyedi megrendelésekre is.

TERMÉKEK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ahhoz, hogy a Kemi-Ker Kft. a régió legkeresettebb építőanyag-kereskedésévé váljon, tisztában voltunk azzal, hogy a területi kialakítás csupán egyike a legfontosabbaknak. Hiszen hiába a könnyen megközelíthető telephely, a kényelmes rakodást biztosító épületkialakítás, valamint a legmagasabb szintű technológiai eszközök, amelyekkel a legpraktikusabb szállítást biztosítjuk vásárlóink számára, a prémium termékek iránti elhivatottságunk és a profi, lelkes csapatunk szakmai tudása az, amivel nemcsak kivívtuk, de szinten is tartjuk vevőink és beszállítói partnereink magas szintű elégedettségét.

AMI A POLCOKRA KERÜL

A termékek kiválasztása során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az építéshez, felújításhoz kínált anyagok mind technológiájukat, mind kezelhetőségüket tekintve megkönnyítsék a felhasználók mindennapjait. A felgyorsult innovációs eljárásoknak és a napról-napra megújuló trendeknek köszönhetően a gyártói és beszállítói kapcsolattartás elengedhetetlen, melynek eredményeképpen kollégáink széles körű információkkal és folyamatosan fejlődő tudásbázissal segítik vevőink választását.

HÁZÉPÍTÉS H-TÓL Z-IG

A Kemi-Ker Kft. dunaföldvári és dunaújvárosi telephelyein akár raktárkészletről, akár egyedi megrendeléssel, gyors szállítási határidővel rendelhetőek meg a házépítéshez, felújításhoz, általános karbantartáshoz szükséges építő-, és építési segédanyagok, festékek, térkövek, vakolatok, gipszkartonok, hőszigetelő anyagok, homlokzati hőszigetelő-rendszerek, vízszigeteléshez szükséges termékek, hideg- és melegburkolási segédanyagok.

SZÍNEK FORRADALMA

A trendek bár folyamatosan változnak, mindig újabb és újabb kihívások elé állítanak minket és vásárlóinkat. A megannyi stílus, a színek megfelelő harmóniája már-már embert próbáló, hiszen a végeredmény – akár egy ház külső homlokzatának színválasztása, akár a belső tér atmoszférájának kialakítása a cél – nemcsak időtállóságát, de színét tekintve is hatalmas felelősség. Miután tudjuk, hogy a barack nem egy gyümölcs, hanem egy szín, összesen hat színkeverő géppel állunk szoros hadrendben felsorakozva, hogy valamennyi, általunk forgalmazott gyártó festékeiből, vakolataiból tökéletesre keverjük ki a vevők által elképzelt színt, ami aztán mehet is a fémre, fára, na meg a falra!

HOGYAN TUDJUK MINDEZT?

Úgy, hogy elhivatottak vagyunk. A középszerű számunkra nem elfogadott. Családi vállalkozásként tudjuk, hogy csak azt adhatjuk vásárlóinknak, amivel mi magunk is építünk és dolgozunk. Kollégáink hozzánk hasonló szellemiségben állnak helyt nap, mint nap, és segítik partnereinket, vevőinket az anyagkiválasztásban, az anyagigény pontos, sallangmentes kiszámításában és a biztonságos szállításban.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

A nagyszerűség nem abban rejlik, hogy mi mit állítunk magunkról. A bizalom, a vevői megelégedettség, a magánvásárlók és építőipari szakemberek visszajelzése, a vevőink, partnereink dunaföldvári és dunaújvárosi üzleteinkbe történő vissza-visszatérése, a rendszeres gyártói termékbemutató rendezvényeink népszerűsége számunkra nemcsak jóleső érzés, de igazolása is annak, hogy megéri minden reggel felkelnünk, új ötletekkel, innovációs megoldásainkkal és odaadó munkánkkal mind a magunk, mind pedig ügyfeleink számára értéket teremtenünk.

AZÉRT, MERT FONTOS!

Dunaföldvár és Dunaújváros számunkra nemcsak azért fontos, mert erre a csodálatos, a kanyargó Duna által ölelt térségbe születtünk. Szerencsések vagyunk, hiszen mi itt voltunk suhancok, itt dobbant meg szívünk először, és gyermekeink, unokáink is ezeken az utcákon huncutkodva nőttek és nőnek fel. Éppen ezért elkötelezetten hisszük, hogy természetünk épségét, gyermekeink, unokáink fenntartható jövőjét is szem előtt tartva, a rendelkezésünkre álló lehető legtöbb módon védenünk kell. A környezetvédelem érdekében üzleteink áramellátását napelemekkel biztosítjuk – az Európai Uniós előírásoknak történő maximális megfelelésünk mellett – üzleteinkben évek óta kiemelt erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy teret nyerjenek az építőiparban használt, minimális károsanyag-kibocsátású, környezetbarát építőanyagok, megóvva ezzel mind a magunk, mind pedig természeti környezetünk épségét, egészségét.