I. Nőnapi Workshop a Kemi-Kernél

2023.03.08-án NŐNAP alkalmából megrendeztük az első Dekorációs Festés Workshopot!

A rendezvényt DUNAÚJVÁROSI üzletünk újként kialakított épületében tartottuk. Nagy örömünkre szolgált, hogy magasabb volt a résztvevők száma, mint a regisztrálók száma. A workshop résztvevői saját készítésű alkotásokkal, nőnapi meglepetésekkel gazdagodtak és az otthoni alkotáshoz is szereztek ötleteket. A bemutatott kreatív festékek megvásárlására kedvezményt is kaptak a Kemi-Ker Kft. ajándékaként.

„ A szakembereknek rendszeresen szervezünk bemutatókat, oktatásokat. Ezzel párhuzamosan régóta szerettünk volna a lakosság felé nyitni. A nőnap nagyszerű lehetőségnek tűnt, hogy bemutatkozhassunk a lakosság kreatív festés iránt legjobban érdeklődő tagjainak, és kifejezhessük tiszteletünket is a hölgyeknek e neves nap kapcsán. A vállalkozásunk beszállítói nagyon pozitívan fogadták az ötletünket, és nyitottak, támogatók voltak, amikor a workshop szervezésébe kezdtünk. Így a közreműködésükkel ki lehetett próbálni a krétafestést, a készre kevert falfestékeket, a dekorációs falfestést, valamint a bútor-, csempe- és ajtófestést, a fémhatású festékeket, speciális szerszámokat is. Az egyes termékcsaládok pontos ismertetésén túl a technikák szakszerű alkalmazásában is segítséget kaptak a vállalkozó kedvű hölgyek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel már tervezzük a folytatást, tematikus napokat fogunk hirdetni. Így minden technikát alaposabban lehet majd körbejárni, elsajátítani. Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek és megtiszteltek bennünket az érdeklődésükkel” – mondta el Ifj. Márton Zoltán a Kemi-Ker Kft. kereskedelmi vezető.

No items found.