Mapei Vízszigetelés

A Kemi-ker Kft nemrégiben elkészült, dunaújvárosi bemutató termében, legutóbb a Mapei Kft tartott termék, és technológia ismertető szakmai napot, aminek ezúttal is egy nagyon érdekes témája volt, a vízszigetelés. A Wágner Gergő által tartott előadás során a jelen lévők testközelből megismerkedhettek a legmodernebb technológiák helyes kivitelezésével. Megtudtuk, hogy kell azokat alkalmazni, mi a helyes, és elengedhetetlen módja az előkészületi munkálatoknak, és persze azt is, hogy melyik termék, hol, milyen feltételekkel használható. A Mapei Kft vizszigetelő termékei között találunk bel, és vagy kültéren alkalmazhatót, illetve egy, és két konponensüeket is.

A teljesség igénye nélkül néhány termék a széles kínálatból.

Kenhető, használatra kész, beltéri vizszigetelések:

Mapegum WPS, Mapelastic Aquadefense.

Zsákos, egykonponensü:

Planiseal 88, Monolastic,

Két konponensűek:

Mapelastic, Plasti 2K Super, Plastimul 2K Plus

Szó esett még a lemezes vízszigetelési anyagokról is, amik természetesen megtalálhatóak a Mapei Kft kínálatában is.

Ezek közül a Mapeguard WP 200, és a Mapeguard UM35 állandó készletként megtalálható a Kemi-ker üzleteiben is.

Tovább arról is felvilágosítást kaptunk, hogy vannak olyan teljes mértékben vízálló, és vízszigetelő építőtáblák is, amik beltérben kiválthatják a vizes helyiségekben a hagyományos módon épített válasz, vagy térelválasztó falakat.

Ez forradalmian új technológia, de valószínüleg nagy jövő előtt áll, hiszen rendkívül gyorsan, kevés kivitelezési költséggel, minimális hulladék keletkezésével használható.

Ez a termék Mapeguard Board néven került forgalomba.

Minden területre van megfelelő termék, és megoldás, de azzal tisztában kell lenni, hogy hova melyik használható. Ehhez kaptunk most is segítséget, és tájékoztatást.

A Kemi-ker Kft, és a Mapei Kft is folyamatosan azon dolgozik, hogy a velük kapcsolatban lévő vásárlók, és szakemberek naprakész információkat kaphassanak, ehhez minden segítséget, szakmai támogatást megad.

No items found.