Minden Soudal termékre 10% kedvezményt adunk a készlet erejéig!

Soudal akció a Kemi-Ker KFT.-nél! Minden Soudal termékre 10% kedvezményt adunk a készlet erejéig!

  • 1 karton (12db) Soudafoam Gun Professional 60 pisztolyhabhoz 1db kesztyű az ajándék
  • 2 kartonhoz (24db) 1db Soudal Multi spray és 1db pisztoly tisztító az ajándék
  • 3 kartonhoz (36db) 1db kesztyű, 1db Soudal Multi spray, 1db pisztoly és 1db pisztoly tisztító az ajándék

Purhabok

Purhab kínálatunk különböző speciális réskitöltő alkalmazásokhoz kifejlesztve, kézi és pisztolyos változatban. A nyári mellett a különleges „téli” változatok lehetővé teszik a fagyban (-10 °C-ig) való használatot. Az alacsony tágulású pisztolyhabok biztosítják a precíz adagolást és a minimális utódagadást. A pisztolyhabokhoz kinyomópisztoly kínálatunk. Fedezze fel a Genius Gun szabadalmaztatott applikátor rendszerét és a Soudal Poliuretán hab termékeinek egyszerű használatát!

Tömítőanyagok

Sziloplaszt, szilikon, tömítőanyag széles választékban minden belső és külső munkához. A Soudal különféle penészgátlót tartalmazó szaniter szilikonokat, univerzális szilikonokat, festhető akril tömítőket és még sok más megoldást kínál. Legyen szó rugalmas, vízzáró vagy UV-álló tömítésről, nálunk megtalálja azt a szilikon tömítő pasztát, amit keres. A kartusokhoz ajánljuk sziloplaszt kinyomó pisztoly kínálatunkat.

Ragasztók

Ragasztó, szerelőragasztó és ragasztóhab kínálatunk különböző alkalmazásokhoz történő ragasztáshoz. A Soudal különféle ragasztókat kínál EPS-XPS polisztirol lapok, OSB lapok, valamint gipszkarton, fa, tükör, üveg, fém, fal és általános építőanyagok számára.

Vegyi dűbel

A Soudal vegyi dübel alkalmas csavarok, menetes szárak, betonvas ragasztására különböző repedésmentes beton, könnyűbeton, tömör tégla, lyukacsos tégla, pórusbeton, természetes kő, gipszkarton falazatok esetén. Használata falon és beton esetén.

Termékbemutató napok

2023.11.22-én 07:30-14:00 Dunaújvárosban.

2023.11.23-án 07:30-14:00 Dunaföldváron.

No items found.